» Uutiset

AVOIMET TYÖPAIKAT: TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI

01.12.2017

Avant Tecno Oy on suomalainen kansainvälisesti toimiva perheyritys, joka innovatiivisilla tuotteillaan on monitoimikuormaajien globaali markkinajohtaja. Juuri päättyneellä tilikaudella liikevaihtomme oli yli 105 M₠, josta viennin osuus on 80 %. Yrityksemme kasvu ja kansainvälisyys on huomioitu monin tavoin, mm. Tasavallan Presidentin kansainvälistymispalkinnolla. Avant Group -konserniin kuuluu Avant Tecno Oy:n lisäksi Leguan Lifts Oy sekä omat myyntiyhtiömme USAssa, Englannissa ja Saksassa.

 

Leguan Lifts Oy valmistaa itsekulkevia henkilönostimia niin kotimaahan kuin kansainvälisille markkinoille ja on kasvanut voimakkaasti uusien henkilönostinmallien myötä.

 

Vahvistaaksemme Leguan Lifts Oy:n nuorekasta ja osaavaa organisaatiota haemme Tuotekehitysinsinööriä.

 


Tehtäväsi on kokonaisvaltaista henkilönostinten kone – ja laitesuunnittelua, alkaen ideoinnista ja päättyen valmiin laitteen suunnittelua ohjaavien säädösten mukaiseen hyväksytysprosessiin. Suunnitteluun sisältyy mm. mekaniikkasuunnittelua, lujuus- ja väsymistarkastelua, hydraulisuunnittelua sekä riski- ja toimintamäärittelyä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimiissäsi toimivien sähkö-, hydrauliikka- ja ohjaussuunnittelijoiden kanssa. Käytössämme on nykyaikaiset suunnittelujärjestelmät (Solidworks).

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. DI, insinööri AMK) sekä kokemusta laitesuunnittelutehtävistä ja niitä ohjaavista määräyksistä. Sinulla on laaja-alaista näkemystä tuotteiden kehittämisestä ja olet täsmällinen ja tarkka säädösten noudattamisen suhteen. Tartut tehtäviisi aloitteellisesti, hallitset arjen painetilanteet sekä pystyt joustavaan yhteistyöhön. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme työpaikan kasvavassa yrityksessä, jolla on vahva jalansija henkilönostinten markkinoilla. Sinulla on osaavien tiimiläistesi ja organisaation tuki sekä mahdollisuus edetä osaamisesi karttuessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 pe 1.12. klo 9-10.30 ja to 7.12. klo 14-15.30. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si hakupainikkeen kautta 11.12.2017 mennessä. Haastattelut järjestetään 20.12.

 

Hakuaika alkaa: 27.11.2017 11:00 Hakuaika päättyy: 11.12.2017 23:59

 

Posted by: Antti Sareela
« Previous article Back Next article »