» Uutiset

AVOIMET TYÖPAIKAT: VARAOSAMYYJÄ/-VASTAAVA

01.12.2017

Leguan Lifts Oy on vuonna 1990 perustettu Avant Group-konserniin kuuluva henkilönostimiin erikoistunut yritys. Leguan Liftsin erikoisosaaminen on itsekulkevien henkilönostimien suunnittelu ja valmistus. Tällä toiminta-alueella Leguan:lla on jo pitkät perinteet.

 

Kaikki Leguan-nostimet valmistetaan Ylöjärvellä samoissa tiloissa Avant Tecno Oy:n kanssa. Tämä mahdollistaa Avantin tehokkaan tuotannon hyödyntämisen myös Leguanin tuotteissa. Nykyisin Leguan-nostimia toimitetaan lähes ympäri maailmaa, ja niitä on käytössä niin Australian ja Afrikan lämmössä kuin Suomen pakkasissakin.

 

Haemme asiakasyrityksellemme

Varaosamyyjää/-vastaavaa

 


Tehtäviisi kuuluu muun muassa tilausten vastaanottaminen ja pakkaaminen, asiakaspalvelu sähköpostilla ja puhelimitse sekä trukilla ajo. Myös varaosavaraston ylläpito, järjestys ja täydennys sekä kehittäminen kuuluu vastuualueisiisi. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä ja reippautta, hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa, joustavuutta, innovatiivisuutta sekä mekanismien ymmärrystä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Virtanen numerosta 044 337 4707 tai heidi.virtanen@talentcenter.fi

 

Posted by: Antti Sareela
« Previous article Back Next article »