fbpx

Ammattiasiaa rentona kesäpäivänä!

Tervetuloa Lepaalle elokuussa! Lepaa 2019 -näyttely järjestetään 15.–17. elokuuta. Näyttely on avoinna 15.–16.8. torstaista perjantaihin klo 10–17 ja 17.8. lauantaina klo 10–16. Näyttelyyn pääset kutsukortilla tai ostamalla lipun portilta tai ennakkoon verkkokaupasta.
Leguan henkilönostimet ja Avant kuormaimet löytyvät osastolta U68. Osastollamme on demoalue, jossa on työnäytöksiä pitkin päivää ja mahdollisuus myös itse testata Avant kuormaimia ja Leguan nostimia.
Näyttelyssä on kaksi kertaa päivässä mielenkiintoinen uutuuskoneparaati. Leguan esittelee koneparaatissa erittäin helppokäyttöisen joystick ohjatun, suorituskykyisen Leguan 135 Neo uutuuden. Avantilla puolestaan esitellään paraatissa voimakas Avant 800 -sarjan uutuus.

Tapahtumapaikka:
Hämeen ammattikorkeakoulu, Lepaan yksikkö
Lepaantie 129
14610 LEPAA
www.lepaa.fi

Nähdään messuilla!

Takaisin