fbpx

Leguan Lifts Oy on palkannut uuden vientipäällikön vahvistamaan yrityksen nuorekasta ja osaavaa organisaatiota. Uuden vientipäällikön vastuulla on henkilönostinten vientimyynnin ja kansainvälisen jälleenmyyntiverkoston hallinta sekä yhteistyön kehittäminen kansainvälisten diilereiden kanssa. Lisäksi hänellä tulee olemaan tärkeä rooli kansainvälisen bränditunnettuuden kasvattamisessa ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisessä. Nämä ovat kaikki kasvustrategiaa ja brändin uudistamista tukevia aktiviteetteja, joiden avulla Leguanin imagoa nostetaan vastaamaan uuden sukupolven tuotteiden korkeaa laatua ja innovatiivisuutta.

Vientimyyntiin liittyvissä asioissa voit olla tästä lähin yhteydessä suoraan vientipäällikköömme, Jori Mylläriin.

Yhteystiedot: Jori Mylläri, +358 50 370 5838, jori.myllari(a)avanttecno.com

 

Takaisin