fbpx

Haemme vahvistusta tuotekehitysorganisaatioomme kasvua tukemaan:

Tuotekehityspäällikköä / Product Development Manager

Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen henkilönostinten kone- ja laitesuunnittelu, sisältäen mm. mekaniikkasuunnittelua, lujuus- ja väsymistarkastelua, hydrauliikan suunnittelua sekä riski- ja toimintamäärittelyjen tekemistä. Toimit yhteistyössä sähkö-, hydrauliikka- ja logiikkajärjestelmäsuunnittelijoiden kanssa. Käytössäsi ovat nykyaikaset suunnittelujärjestelmät.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. DI, insinööri AMK) ja vähintään viisi vuotta kokemusta laitesuunnittelutehtävistä sekä hyvä ymmärrys suunnittelua ohjaavista määräyksistä. Pystyt ottamaan vastuun uusien tuotteiden pääsuunnittelijan roolista, hallitset kansainvälisen sertifioinnin ja sovellut ammattitaitoiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöön.

Menestyminen työtehtävässä vaatii analyyttistä ajattelukykyä ja luontaisia kykyjä uusien ominaisuuksien ja tuotteiden ideoimiseen. Lisäksi sinulla on innovatiivinen ote tuotevalikoiman kehittämiseen kansainväliset asiakastarpeet ja eri maiden turvallisuusmääräykset huomioon ottaen.

Tarjoamme työpaikan yrityksessä, joka valmistaa itsekulkevia henkilönostimia ja vie niitä kasvavissa määrin jo yli 20 maahan. Kasvustrategiamme mukaisesti nostinmalleja on kehitetty vastaamaan entistä paremmin kansainvälisen vientimarkkinan tarpeita. Tavoitteenamme on nousta yhdeksi oman alamme merkittävimmistä valmistajista. Työtehtävä vaatii matkustusvalmiutta kotimaassa ja tarvittaessa ulkomailla. Raportoit yrityksen toimitusjohtajalle.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 17.11.2019 mennessä, osoitteeseen antti.otava@avanttecno.com tai LinkedInin hakuilmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antti Otava puh.+358 50 589 1387 to 31.10. ja ke 6.11. klo 14-15.

Leguan Lifts Oy on perustettu vuonna 1990 ja osa suomalaista Avant Tecno -konsernia. Kaikki Leguan-nostimet valmistetaan Ylöjärvellä ja yrityksellä on vahva konsernin tuki niin tuotannon tehokkuuden jatkuvan kehittämisen kannalta ja taloudellisen aseman varmistamiseksi, mikä mahdollistaa investoimisen tuotekehitykseen myös laskukausina. Tutustu meihin www.leguanlifts.com

Avant Tecno Oy on kansainvälinen, suomalainen perheyritys, joka on noussut omassa luokassaan globaaliksi markkinajohtajaksi. Avant monitoimikuormaajia myydään yli 50 maassa ja viennin osuus konsernin 150M€ liikevaihdosta on 80%. Jatkuva toiminnan kehittäminen kaikilla osa-alueilla ohjaa päivittäistä työtämme.

Takaisin