Avant Tecno USA aloittaa uutena Leguan-henkilönostinten jakelijana Pohjois-Amerikassa

Leguan Lifts Oy ja Avant Tecno USA Inc tiedottavat julkisesti uudesta yhteistyökumppanuudesta ja jakelusuunnitelmista Pohjois-Amerikan markkinoilla. Lokakuusta 2020 alkaen, Avant Tecno USA yhdessä valittujen jälleenmyyjiensä kanssa aloittaa Leguan 190:sen markkinoinnin, myynnin ja huoltotoiminnan. Pääasiallinen Leguan 190:sen kohdemarkkina tulee olemaan ammattilaisloppukäyttäjät, mm. puunhoitoon liittyen sekä kansalliset vuokraamoketjut.

 

Uudella yhteistyöllä merkittäviä synergiaetuja

Avant Tecno USA:n toimitusjohtaja Jukka Kytömäen mukaan yhteistyötä valmisteltaessa löydettiin useita synergiaetuja liittyen asiakkuuksiin, tuotevalikoimaan ja toimialatuntemukseen liittyen.

”Leguanin itsekulkevat henkilönostimet on Avant-kuormaajien tavoin suunniteltu kestäviksi, turvallisiksi ja käyttäjäystävällisiksi”, sanoo Kytömäki. ”Leguan 190 henkilönostimessa on useita lyömättömiä ominaisuuksia kuten automaattitasaus, joka toimii nappia painamalla, laaja sivu-ulottuma suurenkin korikuorman kanssa, erinomaiset maasto-ominaisuudet ja vahva puomistorakenne.”

Leguan Liftsin vientipäällikkö Jori Mylläri on optimistinen Leguan-henkilönostinten mahdollisuuksista Pohjois-Amerikassa.

”Uusi jakelijamme on viime vuosien aikana onnistunut pääsemään sisään maan valtavaan arboristimarkkinaan, joka on yksi Leguanin nopeimmin kasvavia markkinasegmenttejä myös Euroopassa ja Oseaniassa. Avant Tecno USA:n laajan jälleenmyyjä- ja huoltoverkoston avulla voimme palvella kaikkia asiakassegmenttejä varmistaen laadukkaan jälkimarkkinoinnin ympäri Pohjois-Amerikkaa.”, sanoo Mylläri.

Kunnianhimoiset myynnin kasvusuunnitelmat

Viimeisen muutaman kuukauden ajan Avant Tecno USA on keskittynyt henkilökuntansa perehdyttämiseen aloittaakseen Leguan-henkilönostinten myynnin, markkinoinnin ja huoltotoiminnan etukäteen valituilla toimialoilla ja asiakassegmenteissä. Myynti aloitetaan hallitusti puun hoitoa ja vuokratoimintaa harjoittaville yrityksille valittujen jälleenmyyjien kautta. Leguan Lifts järjesti syyskuussa kolmen päivän virtuaalisen tehdaskoulutuksen, jonka avulla varmistettiin uuden yhteistyön saumaton toiminta sekä myynnin ja huoltohenkilökunnan riittävä tuotetietämys tuotteiden myynnin aloittamiseksi niin USA:ssa kuin Kanadassakin.

”Leguan Lifts on saavuttanut merkittävän markkinaosuuden useissa Euroopan maissa ja Australiassa, ja olemme innoissamme, että voimme esitellä Leguan-henkilönostimet nyt vuorostaan omalle markkinallemme,” kertoo Kytömäki.

”Koko heidän tiimi on osoittanut korkeaa sitoutumista ja erinomaista valmiutta Leguan myynnin aloittamiseen, mistä syystä meillä on korkeat odotukset tulevien vuosien myynnin kasvulle Pohjois-Amerikassa,” lisää Mylläri.

 

Lisätietoja

Avant Tecno USA on Avant-kuormaajien myyntiä ja huoltotoimintaa varten vuonna 2012 perustettu yhtiö, jonka toimipaikka sijaitsee Illinoisin osavaltion Arlington Heightsissa. Nykyisin yhtiöllä on lukuisista diilereistä koostuva jälleenmyynti- ja huoltoverkosto, joka kattaa valtaosan USA:n ja Kanadan markkina-alueista. Avant Tecno USA Inc on osa suomalaista Avant Tecno -konsernia.

https://www.avanttecno.com/us/