Leguan-henkilönostimille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Leguan-henkilönostimille Avainlippu-tunnuksen merkkinä Suomessa valmistetuista tuotteista. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille. Avainlipun käyttöoikeus edellyttää, että tuotteen kotimaisuusaste eli suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta on vähintään 50 prosenttia.

Leguan Lifts Oy:n valmistamia Leguan-henkilönostimia on valmistettu jo 90-luvun alkupuolelta lähtien ja henkilönostinten valmistus, tuotekehitys ja myynti on aina tukeutunut suomalaiseen työhön. Kaikkien henkilönostinten kokoonpano tehdään Ylöjärvellä ja komponenteista sekä materiaaleista suuri osa tulee lähialueilta. Emoyhtiö Avant Tecno -konsernin Avant-brändin tavoin Leguanilla on vahva asema kotimaan henkilönostinmarkkinoilla yhtenä perinteisimmistä ja tunnetuimmista toimijoista.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalainen työ voi hyvin ja että työ menestyy Suomessa. Keskeinen tehtävä on vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin, jotta työpaikkoja säilyy ja uusia syntyy.

Avainlippu-merkki auttaa asiakasta valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Suomalaisten hyvin tuntema merkki on viestinyt kotimaisuudesta jo yli 50 vuotta. Lisätietoja www.suomalainentyo.fi