Leguan Lifts avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrittäjille

Leguan 160 on muuttanut asiakasyrityksemme toimintatapoja

Mike Hamiltonin yritys Roots to Shoots tarjoaa puuntrimmaus-, puunhoito- ja puunkarsintapalveluita Englannin eteläosissa. Roots to Shoots hankki Leguan 160:sen, jonka avulla he ovat löytäneet uusia liiketoimintamahdollisuuksia työkohteissa, joita he eivät aiemmin voineet vastaanottaa.

Hamilton oli etsinyt sopivaa henkilönostinta jo useita vuosia, mutta yksikään vaihtoehto ei ollut kiinnostava hänen yritykselleen. Lopulta hän näki Leguan 160:sen paikallisilla messuilla.

– Kone kiinnitti katseeni saman tien, mutta valitettavasti jonkun lapsi hyppäsi työkoriin tutustuakseen laitteeseen ennen minua. Jouduin lähtemään messuilta, mutta jätin yhteystietoni myöhemmin järjestettävää työnäytöstä varten, Hamilton nauraa.

– Kun lopulta sain mahdollisuuden testata konetta, reaktioni oli ”VAU! Tämä on juuri sellainen kone, jota olen etsinyt”.

Markkinoilta ei löydy mitään vastaavaa

Leguanit nousevat esiin markkinoilla tarjolla olevien koneiden joukosta niiden vankan puomistorakenteen johdosta.

– Kun olet ylhäällä työkorissa ja on tuulista, toiset koneet tapaavat heilua paljon tuulessa joka suuntaan. Tämä ei ole ongelma Leguanien kanssa. Verrattuna muihin testaamiini koneisiin tunnen oloni työkorissa turvalliseksi ja luottavaiseksi. Se tunne on mahtava, en voi sanoa sitä muilla tavoin, Hamilton kuvailee.

Roots to Shoots on kahden miehen yritys, joten oikeat työvälineet ja -laitteet ovat elinehto liiketoiminnan kannalta.

– Kun meillä on oikeat työlaitteet, emme tarvitse lisätyöntekijöitä. Leguanin avulla olemme itseasiassa saaneet valtavasti lisää työtehtäviä, joita emme muuten olisi voinut vastaanottaa, Hamilton sanoo.

Asiakaspalvelun taso on omaa luokkaansa

Koneen tarjoamien erinomaisten kokemusten lisäksi, on ollut ilo tehdä yhteistyötä Leguan Liftsin kanssa.

– Tunnen, että meitä arvostetaan ja yritys on kiinnostunut meistä asiakkaistaan. On tärkeää, että voimme olla luottavaisin mielin ja saavamme tukea koska tahansa sitä tarvitsisikin, Hamilton sanoo.

– Odotamme innoissamme, mitä kaikkea Leguan tuo vielä tulevaisuudessa markkinoille, koska eritoten minulle ja yritykselleni, Leguan 160 on ollut erinomainen henkilönostin. Olen erittäin innoissani heidän muistakin tuotteistaan, hän toteaa.

Katso koko videohaastattelu täältä. [yotuwp type=”videos” id=”qdJP3lg2Huk” ]