Tiedotus koronaviruksen vaikutuksista liiketoimintaamme

Koronavirus ei ole vaikuttanut tehtaamme toimintakykyyn ja henkilöstömme on selvinnyt ilman virustartuntoja. Otamme pandemian torjuntaa varten asetetut ohjeistukset vakavasti ja suosimme etätöitä niiden tehtävien osalta, miltä mahdollista. Olemme kartoittaneet myös mahdollisuuksia lisätä työntekijöiden etäisyyttä, ja panostaneet hygienian tasoon mm. lisäämällä käsidesien määrää tiloissamme huolehtiaksemme työntekijöidemme turvallisuudesta.

Tehtaamme komponenttitilanne on hyvällä tasolla ainakin kesälomiin asti, joten pystymme ylläpitämään täyden tuotantokapasiteetin. Vahva tilauskanta pandemian alkuvaiheissa on pitänyt tuotantomme kiireisenä tähän päivään asti, mistä voimme kiittää meidän vahvaa jälleenmyyjäverkostoamme ympäri maailman.

After sales -tiimimme on täydessä valmiudessa tarjoamaan teknistä neuvontaa ja varaosalähetyksiä toimitetaan asiakkaille päivittäin. Maailman tilanteen takia toimitusviiveet ja korkeammat rahtikustannukset ovat kuitenkin arkipäivää vielä kuluvien viikkojen ajan, kun markkinat pyrkivät sopeutumaan uuteen tilanteeseen. Teemme parhaamme pitääksemme kiinni sovituista aikatauluista haasteista huolimatta.

Pirkanmaan alueella on todettu alle 10 tapausta per päivä viimeisen kahden viikon ajan ja toivomme, että virus on saatu hallintaan paikallisesti. Samaan aikaan jakelijamme raportoivat useista liiketoiminnan asteittaiseen avaamiseen tähtäävistä toimenpiteistä ympäri Eurooppaa. Muistutamme kaikkia kuitenkin pysymään turvassa ja seuraamaan paikallisohjeistuksia taistellaksemme yhdessä sen eteen, että pandemia saadaan taltutettua ja onnistumme välttämättään toisen aallon.

Leguan Lifts -tiimi