Leguan-henkilönostimen avulla projektin läpivientiin tarvittava työaika puolittuu

Voss Liftutleige on yritys, joka vuokraa työkoneita, henkilönostimia, kaivureita ja työkaluja asiakkailleen. Vaikka heidän tuotevalikoimansa oli valmiiksi jo kattava, niin he etsivät jotain uutta ja monipuolisempaa henkilönostinta valikoimaansa. Keväällä 2018, Norjan valtuutettu Leguan Lifts -maahanutoja toimitti heidän ensimmäisen Leguan 190:sen, joka on ollut siitä asti kovassa suosiossa vuokraajien keskuudessa.

Stian Overå työskentelee Voss Liftutleige nimisen vuokrafirman toimitusjohtajana, ja hän on suuresti tyytyväinen päätökseensä hankkia Leguan 190 yrityksen valikoimaan.

– Me ostimme sen alunperin, koska kone näytti hyvin rakennetulta, muita nostimia monipuolisemmalta ja erittäin tehokkaalta työkoneelta kaikenlaisiin nostinprojekteihin, mitä osasimme kuvitella, Overå kertoo.

Leguan-henkilönostin puolittaa projektiin tarvittavan normaalin työajan

Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä Leguan 190:seen. Overån mukaan asiakkaat, jotka ovat kerran vuokranneet Leguan 190:stä valitsevat aina saman henkilönostimen seuraavillakin vuokrakerroilla.

– Se on yksinkertaisesti niin tehokas työmailla, koska käyttöönotto ja kuljetukseen valmistelu tapahtuu nopeasti ja laite soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. Normaalisti kaksi päivää kestävä työ hoituu yhdessä päivässä, jos asiakas valitsee käyttöönsä Leguanin, Overå mainitsee innoissaan.

Luottamus myyjään ja tuotteeseen

Overå antaa myös isot kiitokset paikalliselle norjalaiselle myyjälleen Hybekolle kuten myös Leguan Lifts Oy:lle.

– Olemme saaneet erinomaista asiakaspalvelua ja Hybeko auttaa tuotteiden kanssa aina, kun on tarvetta. Voimme todella luottaa siihen, että Leguan Liftsin valmistama tuote on samaa laatua kuin he ovat luvanneet, Overå päättää.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.