Leguan Lifts kasvattaa tuotantokykyään

Korkealaatuisten henkilönostinten kehittäjänä ja valmistajana tunnettu Leguan Lifts Oy on saanut valmiiksi tuotantoprosessinsa uudistuksen. Onnistunut strateginen hanke tukee yrityksen kasvutavoitteita nostamalla huomattavasti Leguan Liftsin tuotantotehoa.

Leguan Lifts on yksi maailman nopeimmin kasvavista henkilönostinten valmistajista. Onnistuneen tuotantouudistuksen jälkeen Leguan Lifts on palkannut vahvuuteensa yli 25 uutta osaajaa ja saanut näin merkittävästi lisää osaamista kokoonpanoonsa. Lisäksi kokoonpanoprosessia voidaan yhä virtaviivaistaa ja kehittää joustavammaksi, minkä avulla Leguan Liftsin tuotantokyky kasvaa entisestään vahvistaen yrityksen kilpailuasemaa markkinoilla.

Hanke tukee pitkän tähtäimen kasvutavoitteita

Uudelleenjärjestely tuottaa nipun etuja niin Leguan Liftsille kuin yrityksen asiakkaillekin. Kasvaneen tuotantotehon ansiosta nostinten toimitusajat lyhenevät ja Leguan Lifts pystyy tulevina vuosina vastaamaan entistä paremmin kasvavaan kysyntään sekä kehittämään uusia tuotteita.

“Voimme ilolla kertoa, että uudelleenjärjestelyprojekti on saatettu kunnialla maaliin”, Leguan Liftsin toimitusjohtaja Esa Vuorela kertoo. ”Tämä strateginen hanke sopii täydellisesti pitkän tähtäimen kasvutavoitteisiimme. Uusien osaajiemme ja kokoonpanoprosessin täydellisen hallinnan kautta meillä on nyt varmuus siitä, että voimme kasvattaa tuotantoamme ja tarjota asiakkaillemme entistäkin enemmän arvoa.”

Uuden tuotantoprosessin saumaton käyttöönotto varmistaa, ettei uudistuksesta koidu haittaa tai viivästyksiä Leguan Liftsin asiakkaille.