Leguan Lifts

Leguan Lifts Oy valmistaa itsekulkevia tukijalallisia henkilönostimia, joita käyttävät muun muassa vuokraamot, arboristit, kiinteistönhoito- ja saneerausyritykset, sähkölaiteasentajat ja rakennusalan ammattilaiset. Suunnittelumme kulmakiviä ovat markkinoiden parhaat maasto-ominaisuudet, helppokäyttöisyys ja älykkäät teknologiset innovaatiot. Viime vuosina uudistunut tuotevalikoimamme on luonut edellytykset entistä vahvemmalle kansainväliselle kasvulle.

Missiomme on tehostaa asiakkaidemme turvallista työskentelyä edistyksellisien ja luotettavien ratkaisujen avulla, ja näin näyttää suuntaa koko henkilönostinalan kehitykselle. Leguan-henkilönostimet valmistetaan Ylöjärvellä ja merkkinä Suomessa valmistetuista tuotteista Leguan Lifts Oy:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Avainlippu voidaan myöntää vain Suomessa valmistetuille tuotteille ja palveluille ja sen myöntäjänä toimii Suomalaisen Työn Liitto.

Henkilönostimiemme suunnittelun lähtökohtana on aktiivinen asiakaspalautteen hyödyntäminen ja tiivis yhteistyö jälleenmyyjien kanssa.

Käyttäjä on suunnittelun keskiössä

Henkilönostimiemme suunnittelun lähtökohtana on aktiivinen asiakaspalautteen hyödyntäminen ja tiivis yhteistyö jälleenmyyjien kanssa. Luomme asiakkaillemme lisäarvoa tarjoamalla heille ratkaisuja, jotka tehostavat työskentelyä ja avaavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Jatkuvan parantamisen avulla edistämme niin asiakkaidemme kuin jälleenmyyjiemme kilpailukykyä, mikä auttaa meitä menestymään kansainvälisesti tiukasti kilpaillulla markkinalla.

Olemme osa perheomisteista Avant Tecno -konsernia.

Osa Avant Tecno -konsernia

Olemme osa perheomisteista Avant Tecno -konsernia. Innovatiiviset Avant-kuormaajat tunnetaan ympäri maailman, ja Avant Tecno on valmistanut yli 50 000 pienkuormaajaa vuodesta 1991 alkaen. Yli 80 prosenttia Avantin valmistamista koneista menee vientiin. Ylöjärvellä sijaitsevan tehtaan lisäksi konsernilla on myyntiyhtiöt Saksassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Konsernin yhteisiin arvoihin kuuluvat vastuuntuntoisuus, luotettavuus, innovatiivisuus sekä osaamisen ja yrittämisen arvostaminen.

Leguan Lifts on valmistanut kevyitä ja tukijalallisia itsekulkevia nostimia jo lähes 30 vuotta.

Historia

Leguan Lifts on valmistanut kevyitä ja tukijalallisia itsekulkevia nostimia jo lähes 30 vuotta. High Set Tecno -nimellä aloittanut yritys valmisti työnnettäviä matalan työkorkeuden henkilönostimia. Ensimmäinen spider lift -tyyppinen nostinmalli nelivetoisella pyöräalustalla lanseerattiin vuonna 1994. Vuoden 2000 tienoilla päivänvalon näki L125, joka oli ensimmäinen nostin, josta oli saatavilla myös tela-alustainen versio. Vuonna 2005 Leguan Lifts Oy:n omistus siirtyi perheomisteisen Avant Tecno -konsernin haltuun. 2010-luvulla Leguan lisäsi investointeja tuotekehitykseen ja kehitti useita malleja 13–19 metrin työkorkeudelle. Sittemmin investoinnit kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin siivittivät vahvaa kansainvälistä kasvua, minkä myötä Leguan Lifts Oy tunnetaan tänä päivänä tärkeimmillä henkilönostinmarkkinoilla ympäri maailman.

Kansainvälisen nostinalan kattojärjestön IPAF:in jäsenenä Leguan Lifts kannustaa valmistajia ja käyttäjiä nostinten turvalliseen ja vastuulliseen käyttöön ympäri maailmaa.

Turvallisuus

Kansainvälisen nostinalan kattojärjestön IPAF:in jäsenenä Leguan Lifts kannustaa valmistajia ja käyttäjiä nostinten turvalliseen ja vastuulliseen käyttöön ympäri maailmaa. Suuri osa henkilöstöstämme ja yhteistyökumppaneistamme on myös koulutettu IPAF:n toimesta edistämään nostinten turvallista käyttöä ja tarjoamaan asiantuntevaa käyttökoulutusta uusille Leguan asiakkaille.

Valitsemalla korkealaatuisia komponentteja ja valmistamalla kestäviä tuotteita varmistamme nostimiemme pitkän käyttöiän.

Vastuullisuus

Valitsemalla korkealaatuisia komponentteja ja valmistamalla kestäviä tuotteita varmistamme nostimiemme pitkän käyttöiän. Kehittyneen ohjausjärjestelmän ansiosta puomiston liikkeistä ja siirtoajosta on saatu mahdollisimman energiatehokkaita. Uuden sukupolven henkilönostimemme on varusteltu innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten start-stop-toiminnoilla ja automaattisella kierrosnopeussäädöllä, jotka lisäävät polttoainetaloudellisuutta. Kaikkiin Leguan-nostimiin on myös saatavilla sähkömoottorikäyttö, jonka avulla nostimen käyttö on hiljaista ja päästötöntä.

Rekrytoimme aika ajoin uusia toimihenkilöitä kasvavaan tiimiimme.

Töihin Leguanille

Tuotteidemme kansainvälinen kysyntä lisääntyy vauhdilla, ja rekrytoimme aika ajoin uusia toimihenkilöitä kasvavaan tiimiimme. Etsimme myös jatkuvasti vahvistuksia henkilönostimiemme kokoonpanoon.