fbpx

Leguan Lifts Oy on vuonna 1990 perustettu, kestävien ja luotettavien itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys.

Olemme osa Suomalaista Avant Tecno-konsernia.

Leguan lifts

Vuonna 1994 Leguan toi markkinoille ensimmäisenä maailmassa itsekulkevan kevyen tukijalallisen henkilönostimen. Nykyään Leguan Lifts Oy kuuluu Avant Tecno -konserniin ja on erikoistunut tukijalallisiin erittäin maastokelpoisiin ja monikäyttöisiin alle 20 metrisiin itsekulkeviin henkilönostimiin.

Alusta alkaen Leguan Lifts Oy teki yhteistyötä Avant Tecno Oy:n kanssa. Avantilla oli jo tuolloin edistyksellinen hydraulinen ajotekniikka pienkuormaimissa ja tämä tekniikka sovitettiin myös Leguan-henkilönostimiin. Leguan-nostimissa käytetään paljon samoja korkealuokkaisia komponentteja kuin Avanteissa. Nykyään Leguan on muotoilultaan ja ajoteknisiltä ratkaisuiltaan rakennettu samoilla periaatteilla kuin Avant-kuormaajat.

Leguan on jälleen osoittanut uusimmalla Leguan 135 Neo -sarjan mallilla olevansa edelläkävijä. Leguan hyödyntää 30-vuotista kokemustaan henkilönostimista sekä Avantin osaamista yli 50 000 kuormaajan valmistajana.

Kaikki Leguan-nostimet valmistetaan Ylöjärvellä samoissa tiloissa Avant Tecno Oy:n kanssa. Tämä mahdollistaa Avantin tehokkaan tuotannon hyödyntämisen myös Leguanin tuotteissa. Leguan Lifts Oy on edelläkävijä itsekulkevissa tukijalallisissa henkilönostimissa.

Nykyisin Leguan-nostimia toimitetaan lähes ympäri maailmaa, ja niitä on käytössä niin Australian ja Afrikan lämmössä kuin Suomen pakkasissakin.