fbpx

Leguan Lifts Oy on vuonna 1990 perustettu, kestävien ja luotettavien itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys. Olemme osa suomalaista Avant Tecno-konsernia.

Leguan lifts

LEGUAN LIFTS Oy on vuonna 1990 perustettu itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys. Yrityksen kansainvälistyminen alkoi jo vuonna 1994, kun Leguan Lifts toi markkinoille ensimmäisenä maailmassa itsekulkevan tukijalallisen kevyen henkilönostimen. Leguan Lifts on osa kasvavaa suomalaista Avant Tecno -konsernia.

Nostinten suunnittelun keskiössä ovat markkinoiden parhaat maasto-ominaisuudet ja tukeva puomirakenne, mistä syystä Leguanit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat myös haastaviin työkohteisiin. Leguan-nostimet ovat säänkestäviä ja soveltuvat erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteisiin. Viime vuosina Leguan Lifts on uudistanut tuotevalikoimaa esittelemällä entistä helppokäyttöisempiä ja monilla edelläkävijäominaisuuksilla varusteltuja nostimia.

LEGUAN LIFTS tekee tiivistä tuotekehitysyhteistyötä asiakkaidensa kanssa ja panostaa pitkäaikaisiin maahantuoja- ja jälleenmyyjäsuhteisiin, jonka avulla varmistetaan korkein mahdollinen asiakastyytyväisyys. Kansainvälisen nostinalan kattojärjestön IPAF:in jäsenenä Leguan Lifts kannustaa valmistajia ja käyttäjiä nostinten turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön ympäri maailmaa.