Kunnossapito

Toimitilojen ja asuntoyhtiöiden kunnossapito- ja huoltotöitä tekevät yritykset edellyttävät henkilönostimiltaan monikäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta. Leguan tekee rakennuksen ulkopuoliset ja sisätiloissa tapahtuvat kunnossapitotyöt helpoiksi. Nopea ja turvallinen siirtoajo varmistaa, että siirtyminen kohteiden välillä on tehokasta. Itsekulkeva Leguan-henkilönostin on oikea valinta kohteisiin, joissa vaaditaan työskentelyä kielekkeiden ja katosten yläpuolella tai kattojen rajassa.

Kompakti koko ja kevyt pintapaine

Kompaktin kokonsa ja pienen tukijalkakuvion ansiosta Leguan-henkilönostimia voi käyttää kapeissakin kohteissa ja rakennusten välissä. Kevyt paino takaa, että lattiapaine pysyy alhaisena eivätkä painorajoitukset tule heti vastaan. Työskentelitpä sitten sisällä hallissa tai epätasaisessa maastossa, sama Leguan-nostin soveltuu ihanteellisesti molempiin kohteisiin ja kaikkiin projekteihin.

Energiatehokas ja hiljainen käyttö

Leguan-henkilönostimet on varustettu taloudellisella polttomoottorilla, joka tuo toimintavarmuutta erityisesti pitkiä siirtymiä vaativiin kohteisiin ja ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Sähkömoottorin ansiosta nostin on hiljainen ja päästötön sisäkohteissa sekä rakennusten läheisyydessä työskenneltäessä, ja automaattinen start-stop-toiminto vähentää energiankulutusta.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsitkö uutta henkilönostinta tai oletko kiinnostunut vaihtokoneesta? Ota yhteyttä lähimpään Leguan-jälleenmyyjääsi!