Vuokraus

Monet vuokraamot suosivat Leguan-henkilönostimia niiden monikäyttöisyyden, korkean käyttöasteen ja erinomaisen säänkestävyyden vuoksi. Pohjoismaisissa olosuhteissa nostimia käytetään tavallisesti alkukeväästä syksyn loppuun saakka, mutta Leguan-nostimia voi käyttää ympäri vuoden. Maasto-ominaisuuksiltaan erinomaiset Leguan-nostimet soveltuvat erityisesti kohteisiin, joihin pääsy muunlaisilla nostimilla on mahdotonta.

Käyttäjäystävällinen ohjaus lisää asiakastyytyväisyyttä

Uuden sukupolven Leguan-henkilönostinten suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen. Nostinten käyttöönottokoulutukseen ei tuhlaannu ylimääräistä aikaa, ja vuokraajat tarvitsevat tyypillisesti erittäin vähän teknistä tukea nostimen käytön aikana. Käyttäjäystävällinen ohjausjärjestelmä ja laadukkaat turvaominaisuudet lisäävät asiakastyytyväisyyttä, mikä puolestaan nostaa palaavien asiakkaiden määrää.

Edistyksellinen varustelu ja turvaominaisuudet

Leguan-henkilönostimissa on vakiona edistyksellinen varustelu ja useita työn tehokkuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Esimerkiksi polttoaineen loppuessa käyttäjä voi turvautua sähköiseen varalaskuun ja tuoda puomiston turvallisesti maan tasalle ilman apukäsiä tai hankalien käsipumppujen käyttöä. Uusimmat Leguanit on varusteltu huoltonäytöllä, joka helpottaa vianmääritystä ja huoltotoimenpiteiden tekemistä sekä avustaa käyttäjää nostimen käytössä.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Leguan-henkilönostimen avulla projektin läpivientiin tarvittava työaika puolittuu

Voss Liftutleige on yritys, joka vuokraa työkoneita, henkilönostimia, kaivureita ja työkaluja asiakkailleen. Vaikka heidän tuotevalikoimansa oli valmiiksi jo kattava, niin he etsivät jotain uutta ja monipuolisempaa henkilönostinta valikoimaansa. Keväällä 2018, Norjan valtuutettu Leguan Lifts -maahanutoja toimitti heidän ensimmäisen Leguan 190:sen, joka on ollut siitä asti kovassa suosiossa vuokraajien keskuudessa.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsitkö uutta henkilönostinta tai oletko kiinnostunut vaihtokoneesta? Ota yhteyttä lähimpään Leguan-jälleenmyyjääsi!