Esa Vuorela on nimitetty Leguan Lifts Oy:n toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Esa Vuorela siirtyy Leguan Liftsin toimitusjohtajaksi Kojalta, jossa hän toimi Jalasjärven tehtaan tehtaanjohtajana vuodesta 2016 lähtien. Tätä ennen hän on toiminut myös liikkeenjohdon konsulttina sekä luonut pitkän uran Nokialla kansainvälisissä tuotannon kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Esan vahvuuksia ovat monipuolinen kokemus tuotantoprosessien tehostamisesta ja investoinneista tuotannon laajennuksiin sekä kasvavan yrityksen muutosjohtamisesta.

Leguan Lifts Oy:n aikaisempi toimitusjohtaja diplomi-insinööri Antti Otava siirtyy ansaituille eläkepäiville, jättäen vahvassa kansainvälisessä kasvussa olevan yrityksen seuraajalleen ennätyksellisen syyskuussa päättyvän tilikauden lopussa.

”Voin jättää hyvään kasvuvauhtiin saatetun yrityksen seuraajalleni varmoin mielin. Esan kokemus ja tietotaito soveltuvat Leguan Lifts Oy:n nykyiseen tilanteeseen ja hänen johdossaan yritys on valmiina tuleviin haasteisiin,” kommentoi Leguan Lifts Oy:n väistyvä toimitusjohtaja Antti Otava.

 

Investoinnit jatkuvaan kasvuun on turvattu osana kansainvälistä Avant Tecno -konsernia

Esa näkee siirtymisen henkilönostimia valmistavan yrityksen ohjaimiin hänen työuralleen hyvin soveltuvaksi jatkumoksi, sillä hänellä on aiempaa kokemusta nopeassa kasvussa olevan valmistavan teollisuuden liiketoiminnan luotsaamisesta. Leguan Lifts Oy on osa suomalaista Avant Tecno -konsernia ja työskentely osana perheomisteista kansainvälistä konsernia on Esalle tuttua jo entuudestaan.

”Leguan-henkilönostimet ovat edelläkävijöitä alallaan ja tuotteiden laatu on korkea, minkä vuoksi näen suuren kasvupotentiaalin tulevaisuudessa. Lisäksi Leguan Lifts Oy:n omistajat ovat sitoutuneet jatkuvan kasvun vaatimien investointien turvaamiseen,” kertoo Esa Vuorela.

 

Tuotantokapasiteetin kasvattaminen on keskeisessä asemassa

Leguan-henkilönostimia menee tänä päivänä yhä enemmän nopeasti kasvaville vientimarkkinoille, mikä asettaa monia haasteita yritykselle. Esa on valmis viemään yrityksen seuraavalle tasolle ja aloittamaan investoinnit yrityksen tuotantokapasiteetin kasvattamiseen vastatakseen yhä kiihtyvään kansainväliseen kysyntään.

”Tehtaanjohtajana toimiessani olen oppinut, kuinka tärkeässä asemassa tuotannon tehostaminen ja tuotantomäärien oikea-aikainen kasvattaminen on menestyvälle vientiyritykselle. Tuon mukanani modernit työkalut prosessien tehostamiseen ja haastavassa murrostilanteessa olevan yrityksen johtamiseen liittyen,” toteaa Esa Vuorela.

 

Leguan Lifts on vuonna 1990 perustettu itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys. Viime vuosina Leguan Lifts on uudistanut tuotevalikoimaa esittelemällä entistä helppokäyttöisempiä ja monilla edelläkävijäominaisuuksilla varusteltuja nostimia, jotka ovat yhä suositumpia nostinalan ammattilaisten parissa ympäri maailmaa. Leguan Lifts on osa kasvavaa suomalaista Avant Tecno -konsernia.