Rakentaminen

Leguan-henkilönostimia tapaa lentokenttien laajennustyömailla, halli- ja pientalorakentamisen parissa sekä remonttikohteissa laidasta laitaan. Leguan-nostimet ovat kevyitä kuljettaa ja kooltaan kompakteja, minkä ansiosta pääset kohteeseen kuin kohteeseen ilman rakennustelineiden pystyttämisen tai katoille kiipeämisen vaivaa. Työn tehokkuutta lisäävät ominaisuudet kuten nostimen automaattipystytys ja käyttäjäystävällinen ohjausjärjestelmä varmistavat, että projektit valmistuvat turvallisesti ja ripeästi.

Toimintavarmuutta kaikissa olosuhteissa

Leguan ei jätä pulaan hankalissakaan olosuhteissa, ja ne ovat kotonaan niin Suomen arktisissa oloissa kuin Australian lämmössäkin. Säänkestävä ja selkeäkäyttöinen ohjauspaneeli sekä laadukas hydrauliikkasuunnittelu varmistavat, että Leguan-nostin tehostaa työskentelyäsi ja vähentää seisakkeja.

Suojattu alusta korkealla maavaralla

Kompaktilla Leguan-henkilönostimella pääset paikkoihin, joihin useimmilla laitteilla ei ole asiaa. Korkean maavaran ansiosta siirtyminen paikasta toisen on helppoa ja nopeaa, ja metallipanssareilla suojattu alusta varmistaa, ettei kivinenkään työmaa tuota ongelmia.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsitkö uutta henkilönostinta tai oletko kiinnostunut vaihtokoneesta? Ota yhteyttä lähimpään Leguan-jälleenmyyjääsi!