Puunhoito

Markkinoiden parhaat maasto-ominaisuudet ja vakaa puomisto tekevät Leguanista monien arboristien ja puunkaatajien ykkösvalinnan. Leguan-henkilönostimia käytetään sähkölinjojen raivaukseen ja pihapuiden kaatoon aina Yhdysvalloista Australiaan asti. Asiakkaamme kertovat Leguanin lisänneen työn tehokkuutta ja turvallisuutta, sillä ennen hankalimmat kohteet oli mahdollista saavuttaa vain kiipeämällä. Lisäksi asiakkaamme kehuvat pystyvänsä vastaanottamaan uusia kohteita, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia muunlaisilla nostimilla.

Arboristikäyttöön suunniteltuja ominaisuuksia

Riittävän suuren sivu-ulottuman avulla nostimen voi pystyttää riittävän kauas työkohteesta helpottaen puunkarsinta- ja kaatotöitä. Leguan-henkilönostimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota nostimen puomiston ja alustan suojaukseen, mikä lisää turvallisuutta puun latvoissa ja hankalissa maastoissa työskenneltäessä.

Saavuta vaikeatkin kohteet helposti

Leguan-henkilönostinten korkeaprofiilinen telasto on suunniteltu vaikeakulkuiseen maastoon ja esteiden ylitykseen. Lisäksi nostimen painopiste on tuotu mahdollisimman alas, minkä ansiosta nostimien etenemiskyky kaltevilla paikoilla on omaa luokkaansa. Nostimellamme voit ajaa turvallisesti suurillakin nopeuksilla niin työkorista kuin kauko-ohjaimellakin ohjattuna.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Leguan Lifts nostaa riman korkealle

Willow River Company käyttää Leguan henkilönostinta maisemointitöiden tekemiseen. Trevor Novacek jakaa positiivisen kokemuksensa nostimen kanssa työskentelystä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Suosittelemme puunhoitoon

Leguan 225

Leguan 225

Maastokelpoinen henkilönostin ennennäkemättömällä suorituskyvyllä
Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsitkö uutta henkilönostinta tai oletko kiinnostunut vaihtokoneesta? Ota yhteyttä lähimpään Leguan-jälleenmyyjääsi!