Leguan Lifts nostaa riman korkealle

Willow River Company käyttää Leguan henkilönostinta maisemointitöiden tekemiseen. Trevor Novacek jakaa positiivisen kokemuksensa nostimen kanssa työskentelystä.

Yrityksen tekemä henkilönostimen valinta perustui useisiin seikkoihin. Ensinnäkin Leguan on yksinkertaisesti nopeampi kuin kilpailijat, mikä parantaa tehokkuutta. Toinen tärkeä tekijä on monipuolisuus, sillä nostinta voidaan käyttää erilaisissa olosuhteissa. Sitä on myös helppo ja intuitiivinen käyttää ja sen ammattimainen ulkonäkö lähettää asiakkaille oikean viestin.

Leguan soveltuu monenlaiseen käyttöön

Leguanin suurin etu on, että sitä voi käyttää erilaisissa maastoissa ja olosuhteissa. Novacek sanoo, että yritys käytti aiemmin kuorma-autoalustaista nostinta, ja Leguanin itsekulkeva henkilönostin on ollut tervetullut uudistus yrityksen toimintaan.

– Sen kyky liikkua ja käydä kylminäkin kuukausina on selvästi parempi kuin muilla aiemmin testaamillani nostimilla. Voit ajaa takapihoille, jyrkkienkin mäkien yli tai tasaisessa maastossa.

Novacek pitää henkilönostimen kompaktia kokoa kätevänä, koska se mahdollistaa pääsyn ahtaisiin tiloihin. Hän sanoo, että jotkin työt, joita yritys ei aiemmin voinut tehdä turvattomien olosuhteiden tai vaikeapääsyisten paikkojen vuoksi, eivät ole enää ongelma.

– Teemme töitä, joita emme voisi tehdä ilman nykyistä nostintamme. Olipa kyse sitten puista, joiden kiipeäminen ei ole turvallista, tai ahtaita paikkoja, emme pystyneet vastaanottamaan kaikkia töitä ennen. Nyt pääsemme Leguanilla melkein mihin tahansa.

Helppokäyttöisyys mahdollistaa keskittymisen työhön

Viimeinen asia, jonka haluat, on, että nostin hankaloittaa työn tehokkuutta. Novacek raportoi, että tämä ei ole ongelma Leguanin kanssa.

– Ohjainten käytön helppous on mahtavaa. Nostimessa on kaksi ajovipua, erilliset kytkimet tukijalkojen laskemista varten sekä automaattinen tukijalkojen tasaus. Nostimen käyttö on intuitiivista eikä ollenkaan vaikeaa.

Lisäksi Novacek kiittelee sitä, että Leguan henkilönostinta voi käyttää joko korissa tai sen ulkopuolella. Sitä voidaan ajaa turvallisesti ympäriinsä ja pystyttää ilman, että käyttäjän tarvitsee poistua korista.

Laadukkaat laitteet luovat ammattimaisen kuvan

Asiakkaiden mielipiteellä käytettävästä laitteistosta on väliä. Käyttämällä kunnon työlaitteita asiakkaille voi välittää tunteen, että he ovat luottaneet työn todellisten ammattilaisten käsiin. Leguan antaa erittäin vakuuttavan vaikutelman.

– Nostin näyttää ammattilaisen työlaitteelta. Tulet työmaalle kunnon laitteilla ja asiakkaat saavat kuvan, että tiedät mitä olet tekemässä.

Kokonaiskokemuksensa perusteella Novacek on vaikuttunut Leguanista.

– Kaiken kaikkiaan se on hieno kone.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.