Maalaus

Maalausurakoissa aikataulu on usein tiukka ja työtä on tehtävä säässä kuin säässä. Leguan-henkilönostimia käyttävät maalarit kertovat, että he pystyvät tuotteidemme avulla työskentelemään nopeammin ja ottamaan vastaan useampia työkohteita. Investointi Leguaniin on mahdollistanut edullisemman hinnoittelun, sillä aikaa ei enää tuhlaannu telineiden rakentamiseen ja projektien valmistelutyöhön.

Kompakti koko ja tarkka puomiohjaus

Leguan 135 NEO on kompaktin kokonsa ja tarkan joystick-ohjauksen ansiosta erinomainen valinta sisäkohteisiin ja kapeisiin paikkoihin. Nostimen puomisto on suunniteltu mukailemaan seinää pystysuunnassa, mikä helpottaa nostimen ohjausta maalattavan kohteen lähellä. Leguan-nostimet tunnetaan vahvarakenteisesta ja vakaasta puomistostaan, jonka avulla tarkkaa viimeistelyä vaativat maalauskohteetkin hoituvat käden käänteessä.

Parasta suorituskykyä myös kaltevilla alustoilla

Leguan-henkilönostimet on suunniteltu käytettäväksi kaltevilla alustoilla, ja nostimet soveltuvat oivallisesti myös takapihoille ja kumpuileville tonteille. Tukijalkojen automaattisen tasauksen kaltaiset älykkäät toiminnot tekevät työn aloittamisesta vaivatonta. Nostin on nopea ajaa kohteeseen suoraan työkorista tai lisävarusteena myytävällä kauko-ohjaimella.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Maalausyritys pystyy Leguanin avulla vastaanottamaan enemmän projekteja vuoden aikana

Malerei Fischbacher AG on maalausyritys, jonka kotipaikka on Niederuzwilissa Sveitsissä. He ovat erikoistuneet erilaisiin maalausprojekteihin julkisivuista, teollisiin kohteisiin, palvellen myös yksityisasiakkaita. Yhteinen nimittäjä eri projektien välillä on sopeutumiskyky erilaisiin kohdeympäristöihin ja tarve suoriutua korkeistakin maalauskohteista. Yritys on käyttänyt Leguan-henkilönostimia jo pidemmän aikaan ja heillä on vain positiivista sanottavaa niistä.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsitkö uutta henkilönostinta tai oletko kiinnostunut vaihtokoneesta? Ota yhteyttä lähimpään Leguan-jälleenmyyjääsi!