Maalausyritys pystyy Leguanin avulla vastaanottamaan enemmän projekteja vuoden aikana

Malerei Fischbacher AG on maalausyritys, jonka kotipaikka on Niederuzwilissa Sveitsissä. He ovat erikoistuneet erilaisiin maalausprojekteihin julkisivuista, teollisiin kohteisiin, palvellen myös yksityisasiakkaita. Yhteinen nimittäjä eri projektien välillä on sopeutumiskyky erilaisiin kohdeympäristöihin ja tarve suoriutua korkeistakin maalauskohteista. Yritys on käyttänyt Leguan-henkilönostimia jo pidemmän aikaan ja heillä on vain positiivista sanottavaa niistä.

Olemme saapuneet St. Galleniin, jossa Malerei Fischbacher AG on eilen suorittanut talon seinän pintapesun ja tänään on julkisivumaalauksen vuoro. He toivat tähän kohteeseen yhteensä kolme Leguania voidakseen työskennellä mahdollisimman tehokkaasti.

– Käyttäessämme Leguan-henkilönostimia meidän ei tarvitse tuhlata aikaa telineiden rakentamiseen. Riittää, kun ajamme Leguanit kohteeseen peräkärryllä ja käymme suoraan työn touhuun. Tämä säästää kallisarvoista aikaa, sanoo Christian Fischbacher, Malerei Fischbacherista.

Helppokäyttöinen ohjausyksikkö

Kun Leguanit on tuotu työkohteeseen, on käyttäjällä helppo tehtävä ajaa ne suoraan seinälle helppokäyttöisen ohjausjärjestelmän avulla. Leguan-henkilönostimia voidaan ajaa epätasaisillakin alustoilla suoraan työkorista ja saman ohjauspaneelin avulla onnistuu myös tukijalkojen nopea automaattinen tasaus.

– Viimeisessä hankkimassamme Leguanissa on kätevä yhden käden joystick-ohjaus, jonka avulla voimme hallita siirtoajoa tai puomistoa. Tämän lisäksi, nostin tasaa tukijalat automaattisesti ilman ongelmia kaikilla alustoilla vain yhtä nappia painamalla, Fischbacher kertoo.

– Valitsimme 135 NEO:n uutena lisäyksenä Leguan-kalustoomme, koska nostin on vain 90 cm leveä ja sen avulla pääsemme kapeimmistakin sisäänkäynneistä työkohteeseen. Tähän mennessä emme ole vielä löytäneet ympäristöä, mihin se ei soveltuisi. Mielestäni Leguanien automaattitasaus on kuitenkin ehdottomasti tärkein ominaisuus, hän jatkaa.

Korkeampi tehokkuus lisää vuosittaista projektien määrää

Malerei Fischbacher AG:lle työn tehokkuus tarkoittaa yksittäisten projektien nopeampaa valmistumista. Leguan-henkilönostinten avulla heidän ei tarvitse käyttää aikaa telineiden rakentamiseen ja purkamiseen, mikä minimoi heidän ajan käytön työkohteessa. Tämän vuoksi he ovat pystyneet kasvattamaan vuoden aikana valmistuneiden projektien määrää henkilöstömäärää lisäämättä.

– Leguanin avulla työskentelemme nopeammin ja voimme ottaa enemmän työkohteita vastaan. Lisäksi useimmat asiakkaat toivovat, että käytämme henkilönostimia, koska työt hoituvat nopeammin ja halvemmalla, Fischbacher päättää.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.