Asennustyöt

Nopeat ja luotettavat Leguan-henkilönostimet ovat suosittu valinta sähkölaitteiden asennustöihin, katto- ja julkisivutöihin ja tapahtuma-alan työtehtäviin. Kevyt Leguan-nostin on helppo kuljettaa ja ottaa käyttöön. Nostimet on suunniteltu käyttäjäystävällisesti, ja uuden sukupolven ominaisuudet auttavat käyttäjiä keskittymään itse työn tekemiseen.

Lisää tehoa työhön älykkäillä ominaisuuksilla

Tukijalkojen automaattitasauksen kaltaiset edistykselliset ominaisuudet helpottavat ja nopeuttavat työntekoa erityisesti kaltevilla alustoilla. Osa nostimistamme on varusteltu toiminnolla, jonka avulla voit palata automaattisesti seinältä kuljetusasentoon ja taas takaisin lähtöpisteeseen, mikä tehostaa työntekoa ja helpottaa työkalujen ja asennettavien laitteiden noutoa maan tasalta. 

Helppo kuljettaa ja korkea maavara

Kompakti itsekulkeva nostin on helppo kuljettaa työmaalle erikoisvalmisteisella Leguan-peräkärryllä, jonka vetäminen onnistuu kevyelläkin kalustolla. Nopeita asennustehtäviä varten monia nostimiamme voi käyttää kätevästi suoraan peräkärryn päältä. Leguan-henkilönostimilla on korkea maavara, minkä ansiosta nostimen ajaminen kärryn päälle ja siltä pois onnistuu nopeasti ilman ylimääräisiä työvaiheita, kuten jib-puomin manuaalista nostoa tai työkorin poistamista.

Ketterä ja maastokelpoinen Leguan helpottaa seinällä työskentelyä

Stroitel Oy valmistaa alumiinisia julkisivurakenteita 40 vuoden kokemuksella. Kauhavan Huhmarkoskella toimiva perheyritys tunnetaan joustavana ja luotettavana kumppanina niin pienissä kuin suurissakin projekteissa ympäri Suomen.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjä

Etsitkö uutta henkilönostinta tai oletko kiinnostunut vaihtokoneesta? Ota yhteyttä lähimpään Leguan-jälleenmyyjääsi!