Ketterä ja maastokelpoinen Leguan helpottaa seinällä työskentelyä

Stroitel Oy valmistaa alumiinisia julkisivurakenteita 40 vuoden kokemuksella. Kauhavan Huhmarkoskella toimiva perheyritys tunnetaan joustavana ja luotettavana kumppanina niin pienissä kuin suurissakin projekteissa ympäri Suomen.

– Meillä on paljon seinällä työskentelyä, mikä edellyttää henkilönostinta. Aiemmin olemme hankkineet nostimet työkohteisiin rakennusliikkeiltä tai vuokrafirmoilta, mutta aloimme pohtimaan, että nostin olisi hyvä olla myös itsellä, Stroitelin tuotantojohtaja Risto Laakso muistelee.

Kotimaisuus painaa vaakakupissa

Stroitel tutustui henkilönostimien laajaan tarjontaan, ja heidän valintansa kohdistui tela-alustaiseen Leguan 190 -malliin. Kotimaisuus oli merkittävä tekijä nostimen valinnassa.

– Leguanissa on todella hyvät maasto-ominaisuudet, ja pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo vetää perässä trailerilla. Tela-alustasta huolimatta se ei juuri jätä jälkiä nurmikollakaan, Laakso kertoo.

Tukijalkojen automaattitasaus nopeuttaa työskentelyn aloittamista.

Automaattinen tasaus nopeuttaa työn aloittamista

Kesäkuusta asti Stroitelilla käytössä ollut Leguan on kerännyt kehuja muun muassa hyvien maasto-ominaisuuksiensa ansiosta. Lisäksi tukijalkojen automaattinen tasausjärjestelmä on ollut asentajien mieleen.

– Suosittelen Leguania yrityksille, jotka työskentelevät rakennusten seinillä, tai joiden pitää päästä korkeammalle kuin telineillä. Varsinkin yksin työskentelevälle Leguan on hyvä laite. Kaksikin miestä mahtuu koriin, mutta kolme on jo liikaa, Laakso päättää.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.