Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa nopeasti kasvavaan vientiyritykseen

Tarjoamme työpaikan yrityksessä, joka valmistaa itsekulkevia henkilönostimia ja vie niitä kasvavissa määrin jo yli 20 maahan. Kasvustrategiamme mukaisesti nostinmalleja on kehitetty vastaamaan entistä paremmin viennin tarpeita. Kehitystoimenpiteistä johtuen myynnin kasvu on nopeaa ja tavoitteenamme on nousta yhdeksi oman alamme merkittävimmistä valmistajista tulevaisuudessa.

Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen henkilönostinten kone- ja laitesuunnittelu, sisältäen mm. mekaniikan- ja hydrauliikkasuunnittelua. Toimit tiiviissä yhteistyössä sähkö- hydrauliikka- ja logikkajärjestelmäsuunnittelijoiden kanssa. Käytössäsi on nykyaikaiset suunnittelujärjestelmät.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. DI, insinööri AMK). Voit olla opintojesi loppusuoralla, vastavalmistunut tai kokenut osaaja. Asenteesi ratkaisee. Nautit itsenäisestä ja järjestelmällisestä työskentelytavasta. Olet ennakkoluuloton, pitkäjänteinen työssäsi sekä pidät haasteista. Olet nälkäinen ottamaan isommankin haasteen vastaan.

Tarkemmat tehtävät määräytyvät palkattavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 12.6.2022 mennessä, osoitteeseen esa.vuorela@avanttecno.com tai LinkedInin hakuilmoituksen kautta.

Leguan Lifts Oy on Avant Tecno -konsernin 100% omistama tytäryhtiö, joka toimii samalla tontilla Ylöjärvellä. Sen tuotteita ovat itsekulkevat henkilönostimet. Leguan-nostimet ovat innovatiivisia, kehittyviä tuotteita, jotka ovat omassa markkinasegmentissään tiennäyttäjiä niiden helppokäyttöisyyden ja huippuominaisuuksien ansiosta. Yritys on voimakkaassa kasvussa ja viennin osuus on jo yli 70 % liikevaihdosta.

Tutustu meihin www.leguanlifts.com