Leguan Lifts tarjoaa Ramirentille henkilönostimia haastaviinkin maasto-olosuhteisiin

Ramirent on Suomen johtavia rakennuskonevuokraamoita. Leguan Lifts tarjoaa Ramirentilla henkilönostimia, jotka on suunniteltu suoriutumaan vaativista tehtävistä vaikeissakin kohteissa.

Loxam Group osti Ramirentin kesällä 2019. Yhdessä he muodostavat Euroopan suurimman rakennusalan vuokraamoyrityksen ja maailmanlaajuisesti he ovat kolmanneksi suurin.

– Meillä on yhteensä yli 20 eri mallin Leguan henkilönostinta valikoimassamme, sanoo Ramirentin tuotepäällikkö Juho Perälä.

– Leguaneilla on korkea käyttöaste, ja tälläkin hetkellä yli 75% on vuokrattuna. Tavallisesti henkilönostimia käytetään kevään alusta syksyn loppuun asti, mutta Leguan henkilönostimia voi käyttää ympäri vuoden, hän jatkaa.

Tela-alustan avulla käytät konetta lähes missä vaan

Erinomaisen säänkestävyyden lisäksi Leguanit ovat erittäin monikäyttöisiä. Nostimia voi käyttää hankalissakin maasto-olosuhteissa, minne pääsy olisi monilla muilla nostimilla mahdotonta.

– Markkinoilla ei ole monia henkilönostinvalmistajia, joiden valmistamia laitteita voi käyttää lähes missä vaan. Tela-alustan avulla nostimet soveltuvat myös erinomaisesti myös epätasaiseen maastoon kuten metsiin tai lumisiin ympäristöihin, Perälä mainitsee.

Joustavat toimitusajat ja esimerkillinen asiakaspalvelu

Perälä antaa kiitosta Leguan Liftsin nopeista toimitusajoista – kun uusi kone on tilattu, se on valmiina vuokrattavaksi asiakkaalle hyvin nopeasti.

– Leguan Liftsiltä saamamme palvelu on myös erittäin hyvää. Jos tarvitsemme varaosia, niin ne toimitetaan meille ripeästi, hän sanoo.

– Meillä Ramirentilla on pitkä kokemus työskentelystä erilaistan nostinten ja nostinvalmistajien kanssa. Leguan Lifts tarjoaa meille luotettavia ja korkean laadun koneita, Perälä lopettaa.

Koko haastattelun löydät YouTube kanavaltamme. [yotuwp type=”videos” id=”WpBJzbImBzU” ]