Etsimme Hankintapäällikköä nopeasti kasvavaan vientiyritykseen

Osaksi Leguan Lifts Oy:n nuorekasta ja osaavaa organisaatiota haemme

 

Hankintapäällikköä 

 

ottamaan päävastuun yrityksemme koko hankintatoimesta ja sen kehittämisestä, huomioiden kilpailukyky ja jatkuvuus voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen vaiheessa.

Tehtävänkuvaasi sisältyy:

  • kustannustehokkaan hankintaprosessin strategian mukainen toteuttaminen ja kehittäminen
  • tavarantoimittajayhteistyö ja sen aktiivinen kehittäminen, mm. toimittajakartoitukset, -valinnat ja -seuranta sekä pitkäjänteisten yhteistyösuhteiden rakentaminen
  • sähkö- ja mekaniikkakomponenttien hankinnat ja tilaus-/hintaseuranta
  • vastuu kustannusraporteista ja varastonarvoista
  • ERP-järjestelmän aktiivinen hyödyntäminen ja kehittäminen hankinnan osalta (mm. tuoterakenteet, hintatietojen ajantasaisuus, kustannusten kohdistuminen ja hankintojen vastaanotto)

Sinulla on teknisen alan korkeakoulututkinto (insinööri AMK tai DI) sekä useamman vuoden ajalta kokemusta teollisen ympäristön ostotoiminnoista, toimittajayhteistyöstä sekä ERP-järjestelmien monipuolisesta käytöstä ja kehittämisestä. Aikaisempi kokemus sarjavalmistustyyppisestä valmistuksesta on sinulle eduksi. Olet proaktiivisen kehityshakuisella tavalla tehtäviisi tarttuva. Sinulla on kokonaisuuksien hallintaan tarvittavat taidot. Osoitat myös systemaattisuutta, kykyä aikatauluttaa, priorisoida ja käsitellä arjen painetekijöitä. Rakennat pitkäjänteistä yhteistyötä eri tahojen kanssa joustavalla tavalla, myös kansainvälisesti. Päivittäisessä työssäsi toimit joustavasti ja avoimesti yhteistyössä etenkin myynnin, tuotekehityksen, tuotannon, varaosatoimintojen, toimittajien sekä konsernin hankinta-, IT-, ERP- ja talousosaajien kanssa.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset monipuolisesti kehittämään toimintojamme yhdessä innovatiivisten osaajiemme kanssa. Moderni teknologia ja tietojärjestelmät tukevat toimintaamme. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja laittaa itsesi peliin kasvuyrityksessä, jolla on alansa huipputuotteet!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 to 12.8. ja to 19.8. klo 9-10. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa uratori.mps.fi 22.8. mennessä.

 

Avant Tecno Oy on suomalainen, kansainvälisesti toimiva ja menestyvä perheyritys, joka innovatiivisilla tuotteillaan on alansa globaali markkinajohtaja. Kasvavan, vahvasti vientipainotteisen konsernin liikevaihto lähestyy vauhdikkaasti 200 M€ tasoa.

Leguan Lifts Oy on Avantin 100% omistama tytäryhtiö, joka toimii samalla tontilla Ylöjärvellä. Sen tuotteita ovat itsekulkevat henkilönostimet. Leguan-nostimet ovat Avantien tapaan innovatiivisia, kehittyviä tuotteita, jotka ovat omassa markkinasegmentissään tiennäyttäjiä niiden helppokäyttöisyyden ja huippuominaisuuksien ansiosta. Yritys on voimakkaassa kasvussa ja viennin osuus on jo yli 70 % liikevaihdosta. Osana Avant Tecno -konsernia Leguan Lifts Oy pystyy hyödyntämään emoyhtiön leveämpiä hartioita.