FSI Franskan aloittaa uutena Leguan-henkilönostinten maahantuojana Ranskassa

Leguan-merkkisten henkilönostinten valmistajana tunnettu Leguan Lifts Oy ilmoittaa uudesta maahantuonti- ja jakeluyhteistyöstä FSI Franskanin kanssa. Uusi maahantuoja vahvistaa Leguan Liftsin myynti- ja jälkimarkkinointiverkostoa Ranskassa. FSI Franskan tulee erityisesti keskittymään nopeasti kasvavan maisemointi- ja puunhoitosegmentin asiakaskunnan palvelemiseen.

Leguan Liftsin Jori Mylläri, VP, Sales and Marketing, kommentoi, “Olemme ylpeitä kutsuessamme FSI Franskanin ja heidän asiantuntevan myynti- ja huoltotiiminsä osaksi Leguanin kansainvälistä tiimiä. Leguan-henkilönostinten kysyntä on lisääntynyt paljon maisemointi- ja puunhoitomarkkinalla, jotka ovat myös FSI Franskanin vahvimmat kohdemarkkinat Ranskassa. Heidän liiketoiminnassaan korostuu tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa ja erinomainen jälkimarkkinointi, mitkä ovat myös Leguan Liftsin tärkeimpiä arvoja. Näin ollen he ovat täydellinen partneri kasvattaaksemme markkinaosuutta tässä tärkeässä markkinassa.”

 

Yhteistyö luo molempia osapuolia hyödyttäviä synergiaetuja

FSI Franskan on etsinyt vahvarakenteista ja maastokelpoista itsekulkevaa henkilönostinta, joka täydentäisi heidän tuoteportfolionsa ja auttaisi heitä palvelemaan nykyistä asiakaskuntaansa entistä paremmin.

“Ranskassa on suurta kysyntää hyvin rakennetuille kompakteille henkilönostimille, koska monet puunkaatoja ja puunhoitotehtäviä tekevät yritykset pyrkivät lisäämään työn tehokkuutta henkilönostinten avulla. Tämän kaltaiset henkilönostimet ovat kiehtoneet minua siitä asti, kun ensimmäistä kertaa näin Leguan 190:sen saksalaisilla messuilla. Leguanista tulee erinomainen lisä nykyiseen tuotevalikoimaamme,” toteaa Anthony Duhéron, FSI Franskanin toimitusjohtaja.

 

Investointeja tuotekehitykseen ja jakelijaverkoston kehittämiseen

Viime vuosina Leguan Lifts on uudistanut henkilönostinmallistoaan esitellen monia vertaansa vailla olevia ominaisuuksia. Tämän myötä se on investoinut kasvavissa määrin kansainvälisen jälleenmyyjäverkoston vahvistamiseen ja kouluttamiseen sekä entistä paremman myynnin ja markkinointituen tarjoamiseen. Yritys ylläpitää läheisiä suhteita tärkeimpien asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa korkean asiakastyytyväisyyden ja asiakaslähtöisen tuotekehitysprosessin varmistamiseksi.

Leguan Lifts on ollut aktiivinen toimija Ranskan markkinoilla jo 1990-luvulta alkaen tarjoten nostinratkaisuja sadoille asiakkaille aina rakennusprojekteista sähköfirmoihin ja risteilyalusprojekteihin asti.

 

Tietoa yrityksistä

Leguan Lifts on vuonna 1990 perustettu itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys. Viime vuosien aikana, yritys on esitellyt kansainvälisesti kilpailukykyisiä uuden sukupolven itsekulkevia henkilönostimia, joiden tuotekehityksessä on panostettu erityisesti käyttäjäystävällisyyteen ja edelläkävijäominaisuuksiin. Leguan Lifts on osa suomalaista Avant Tecno -konsernia.

FSI Franskan on maahantuojayritys, joka keskittyy myymään koneita ja laitteita viheralueiden ja metsien hoitoon liittyen. Yritys on erikoistunut hakkureiden, kantojyrsinten, maastokelpoisten ruohonleikkureiden sekä niittymurskainten sekä puunistutuslaitteistojen myyntiin. Yrityksen päätoimipaikka on Ranskan Arçonnayssa ja lisäksi sillä on kolme aluemyyntitoimistoa varmistaakseen korkean jälkimarkkinoinnin tason ympäri maata.

Lisää tietoa: www.leguanlifts.comwww.fsi-franskan.com