Leguan 190 tarjoaa isomman sivu-ulottuman kuin saman kokoluokan henkilönostimet

Thomas Hans Zillhardtin yritys Treeval Baumkontrolle & Pflege tekee puunhoito- ja tarkastustöitä. Yritys sijaitsee pienessä saksalaisessa kylässä nimeltä Brodenbach, mutta uuden helposti kuljetettavan Leguanin avulla he voivat vastaanottaa projekteja mistä tahansa ympäri Saksaa.

Zillhardtin työnkuvaan kuuluu visuaaliset puiden arvioinnit, puunhoidolliset tehtävät ja puuntrimmaus. Hänen asiakkaansa vaihtelevat isoista kunnallisista toimijoista yksityisiin asiakkaisin, mistä syystä hän vaatii henkilönostimeltaan soveltumista erilaisiin vaativiin työtehtäviin.

– Me työskentelemme ympäri Saksaa, mistä syystä päätimme hankkia Leguan 190:sen. Se on kompakti ja helposti liikuteltava, mutta tarjoaa silti tarvitsemamme työkorkeuden. Se on itse asiassa jopa puolitoista metriä lyhempi kuljetustuella kuin moni vastaavan sivu-ulottuman tarjoava henkilönostin, Zillhardt sanoo.

Kompakti koko säästää arvokasta aikaa 

Kun Zillhardtilla on työ tehtävänä, hän lastaa Leguanin trailerille ja kuljettaa henkilönostimen työkohteeseen autollaan. Saavuttuaan kohteeseen hän ajaa itsekulkevan nostimen alas trailerilta ja suoraan kohteeseen.

– Kompakti koko säästää aikaa, koska pystyn ajamaan nostimen juuri oikeaan paikkaan. Tämä on paljon helpompaa, kun henkilönostin on suunniteltu lähtökohdiltaan kompaktiksi, selittää Zillhardt.

– Kun kone on oikeassa paikassa, niin minun täytyy vain painaa yhtä painiketta, jonka jälkeen tukijalat laskevat ja kone tasaa itsensä. Nämä kaksi asiaa tekevät koneesta meille yksinkertaisesti selittämättömän arvokkaan, hän jatkaa.

Painonsa arvoinen kullassa

Jokainen työtehtävä on ainutlaatuinen, mistä syystä laitteiden täytyy olla tehokkaita erilaisissa käyttökohteissa ja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

– Yksi Leguanin suurimpia etuja on erinomaisesti suunniteltu työkorin ohjauspaneeli, jonka avulla voin helposti ohjata kaikkia puomiston liikkeitä. Jos minulle tapahtuisi jotain, kun olen ylhäällä, voi kollegani tuoda minut turvallisesti alas käyttämällä alaohjausta. Nostin on läpikotaisin hyvin suunniteltu, Zillhardt mainitsee.

Kaikistä tärkeimpänä Zillhardt pitää koneen joustavuutta. Hän voi liikutella itseään helposti joka suuntaan ilmassa, koska Leguan on niin hyvin tasapainotettu tukijalkojen avulla. Näin ollen hänen ei aina tarvitse tulla välillä alas ja liikuttaa konetta siirtyäkseen uuteen työkohteeseen.

– Olen sanaton siitä mihin kaikkeen nostin pystyy. Suosittelen kaikkia puunhoitoa tekeviä kokeilemaan Leguania. Se on todellakin painonsa arvoinen kullassa minulle, hän päättää.

Katso koko videohaastattelu täällä. [yotuwp type=”videos” id=”TdOdzaeJQDE” ]