“Leguan henkilönostimella voimme ajaa vaikka mutaisen niityn läpi”

Työskenneltäessä usein vaikeapääsyisissä maastokohteissa on tärkeää, että koneet ovat helposti kuljetettavat ja käytettävät kaikissa maastoissa. Antonín Kirpál on vuosien ajan käyttänyt Leguan henkilönostimia kaikenlaisten töiden suorittamiseen – nopeasti ja turvallisesti.

Kirpál työskentelee rakennusalalla sähköasentajana. Yritys, jossa hän työskentelee, keskittyy pääasiassa puiden hoitoon ja karsimiseen. Toisin sanoen he estävät puiden putoamisen suurjännitelinjoille. Heidän työnsä vaatii usein työskentelyä haastavissa maastoissa ja olosuhteissa. Kirpál on iloinen siitä, että heidän ei enää tarvitse kiivetä puihin, koska he voivat käyttää sen sijaan yhtä itsekulkevista Leguan henkilönostimistaan.

– Ennen kuin ostimme ensimmäisen Leguanimme, Leguan 165:n, meidän piti kiivetä puihin hoitaaksemme tai kaataaksemme niitä. Näin tehtynä työ kesti usein tunteja. Tänä päivänä voimme tehdä saman työn vain minuuteissa, Kirpál kehuu.

He olivat niin tyytyväisiä Leguan 165:een, että he ostivat uuden Leguan 190:n nopeuttaakseen työtään entisestään.

– Valitsimme Leguan 190:n ison sivu-ulottuman ja maastokelpoisuuden takia. Se oli helppo valinta, hän jatkaa.

Poikkeuksellisen hyvät maasto-ominaisuudet helpottavat päivittäistä työtä

Kirpálin työssä on olennaista, että henkilönostin on helposti hinattavissa maastoautolla ja ajettavissa lähelle työkohdetta.

– Meille tärkein tekijä on ollut liikkuvuus epätasaisessa maastossa. Voimme ajaa märän niityn halki Leguan henkilönostimilla tai muissa haastavissa maasto-olosuhteissa, joita kohtaamme päivittäin, Kirpál selittää.

Sen lisäksi, että Leguania on helppo kuljettaa, niillä on helppo ajaa puun puolelta toiselle erittäin nopeasti automaattisen tukijalkojen tasauksen ansiosta. Se on valtava etu, koska se lisää tehokkuutta vaarantamatta kenenkään turvallisuutta.

– Olen tyytyväinen Leguanin pystytysnopeuteen ja varsinkin siihen, kuinka nopeasti se voidaan siirtää paikasta toiseen työn aikana, Kirpál kehuu.

Suuri sivu-ulottuma nopeuttaa työn tekoa

Maastokohteissa työskentely tarkoittaa usein sitä, että työn suorittaminen edellyttää paljon improvisointia. Työ on tehtävä riippumatta siitä, kuinka haastavat olosuhteet ovat. Kirpál on iloinen siitä, kuinka Leguan on helpottanut heidän työtään.

– Leguanien tarjoaman suuren sivu-ulottuvuuden ansiosta ne on mahdollista pystyttää suhteellisen kauas työkohteesta. Niitä voidaan käyttää kaikissa mahdollisissa tilanteissa: työskenneltäessä puiden tai kattojen parissa. Leguan henkilönostimet ovat erittäin monipuolisia, hän päättää.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Voit katsoa haastattelun myös täältä.