Leguan Lifts julkistaa uudistetun brändi-ilmeen

Itsekulkevia tukijalallisia henkilönostimia valmistava Leguan Lifts Oy, joka on osa ylöjärveläistä Avant Tecno -konsernia, uudistaa brändi-identiteettiään julkistamalla uuden logon ja brändi-ilmeen. Uusi logo kuvastaa niitä teknologisia innovaatioita ja modernia teollista muotoilua, joista uuden sukupolven Leguan-henkilönostimet tunnetaan. Uuden brändi-ilmeen tehtävä on viestiä yrityksen asemasta johtavana henkilönostinvalmistajana omassa markkinassaan.

Uutta logoa tarkastelemalla katselija voi havaita elementtejä ydintuotteesta eli tukijalallisesta henkilönostimesta, ja lisäksi brändin omaa värimaailmaa on yhtenäistetty parantaen brändin visuaalista tunnistettavuutta. Vihreää väriä käytetään aiempaa selkeämmin korostevärinä tuoden esiin Leguan Liftsin vankat juuret osana Avant Tecno -konsernia. Tämän lisäksi uusi brändi-ilme sallii entistä harmonisemman markkinointiyhteistyön toteuttamisen yhdessä muiden konserniyritysten kanssa. Uudistetun brändiohjeistuksen myötä materiaalit ovat entistä tasapainoisempia ja organisoidumpia, mikä sallii aiempaa monipuolisen käytön niin digitaalisissa kuin myös offline-kanavissa.

Muutosten läpivienti on aloitettu portaittain Pohjois-Amerikasta, tullen voimaan Euroopassa ja muissa vientimaissa vuoden 2021 ensimmäisen kahden kvartaalin aikana.

 

Lisätietoja:

Jori Mylläri, Vice President, Sales and Marketing, Leguan Lifts Oy

+358 50 3705 838, jori.myllari(a)avanttecno.com

 

Julkistettavissa 11. tammikuuta 2021 alkaen.