Leguan Lifts Oy asettaa Simeri Estonia OÜ uudeksi Viron maahantuojaksi

Leguan Lifts syventää yhteistyötä nykyisen huoltopartnerinsa kanssa sisältämään Viron myynnin

Jatkeena yhä kasvavalle huoltokumppanuusyhteistyölle Simeri Finland kanssa, Leguan Lifts on päättänyt kasvattaa kasvavaa kansainvälistä maahantuojaverkostoaan asettamalla Simeri Estonian uudeksi Viron maahantuojaksi. Simeri Estonia, joka on erikoistunut henkilönostinten myyntiin, huoltoon ja ylläpitoon, on perustettu vuonna 2016.

”Olemme iloisia ilmoittaessamme, että tarjoamme tästä lähtien Leguan 125, 135 NEO, 165 ja 190 -merkkisiä Suomessa valmistettuja henkilönostimia asiakkaillemme. Muita Virossa edustamiamme brändejä on Genie, Snorkel, Yamei, Nagano, UGB, Innotech, Almac, Trojan Battery ja Sumner,” sanoo Gert Kull, yrityksen myyntipäällikkö. Hän lisää, että yrityksen pääasiallisia asiakkuuksia ovat vuokraamo- ja rakennusalan yritykset, teollisuus ja varastokiinteistöt.

Nopeaa kasvua Viron markkinoilla

Simeri Estonia on kasvanut vauhdikkaasti viime vuosina, ja tänään palkkalistoilla on kuusi työntekijää, joiden lisäksi yrityksellä on toimipisteet sekä Paidessa että Tallinnassa. Toimipisteissä tehdään päivittäin useita huolto, korjaus ja maalaustöitä.

“Olemme innoissamme, että voimme kutsua Simeri Estonian osaksi Leguan-tiimiä. Heidän myynti- ja mekaanikkotiiminsä on käynyt läpi Leguanin myynti- ja huoltokoulutuksen Ylöjärven tehtaalla, ja olen varma että he ovat oikea partneri tarjoamaan erinomaista myynti ja after sales -tukea jatkuvasti kasvavilla Baltian markkinoilla,” kommentoi Jori Mylläri, Leguan Liftsin vientipäällikkö.

Tietoja yrityksistä

Simeri Estonia OÜ on perustettu yhteistyössä suomalaisen Simeri Oy:n kanssa, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1995. Simeri Oy on kasvanut pienestä perheyrityksestä Suomen suurimmaksi henkilönostinten korjaus- ja huoltopalveluita tarjoavaksi yritykseksi työllistäen lähes 100 ihmistä useassa toimipisteessä. Simeri Estonian nykyiseen tiimiin kuuluu myyntipäällikkö, huoltopäällikkö ja neljä mekaanikkoa. Koko henkilöstö on käynyt läpi ammattimaisen tuotteiden myyntikoulutuksen.

Leguan Lifts Oy on vuonna 1990 perustettu, kestävien ja luotettavien itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys, joka on osa suomalaista Avant Tecno -konsernia. Tänä päivänä Leguan Liftsin valmistamia henkilönostimia myydään neljällä mantereella ja kaikkiin olosuhteisiin aina Siperian kylmyydestä Australian lämpöön.