Leguan rekrytoi: Etsimme vientipäällikköä vahvistamaan myyntitiimiämme

Leguan Lifts Oy on itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys, joka kuuluu ylöjärveläiseen Avant Tecno -konserniin. Viime vuosina Leguan Lifts on uudistanut tuotevalikoimaa esittelemällä entistä helppokäyttöisempiä ja edelläkävijäominaisuuksilla varusteltuja nostimia. Valmistetuista henkilönostimista yli 70 % menee vientiin. Seuraavien vuosien tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua mm. kansainvälistä jälleenmyyjäverkostoa laajentamalla ja kehittämällä.

Vahvistaaksemme Leguan Lifts Oy:n nuorekasta ja osaavaa organisaatiota haemme

Vientipäällikköä

vastaamaan kansainvälisen jälleenmyyntiverkostomme hallinnasta ja kehittämisestä.

Tehtäväsi on huolehtia aluekohtaisesta jälleenmyyjäyhteistyöstä ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä myynnin tehostamiseksi. Tuet jälleenmyyjiämme antamalla heille teknistä myyntikoulutusta. Osallistut aktiivisesti Leguan-nostinten markkinointiin sekä toimit tehtaan edustajana mukana esittelemässä tuotteitamme kansainvälisillä messuilla ja tapahtumissa. Toimit vastuumyyjänä omalla alueellasi sekä avustat tarvittaessa muilla vastuualueilla kansainvälisesti tai kotimaassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto sekä vähintään muutaman vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja/tai projektinhallinnan tehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Lisäksi odotamme liiketoimintalähtöistä ja itsenäistä lähestymistapaa, myynti- ja markkinointihenkistä otetta, sekä taitavia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Englannin kielen taitosi on sujuvaa, muu kielitaito (esim. saksan tai ranskan kieli) on sinulle eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kasvavassa yrityksessä, jolla on vahva jalansija itsekulkevien henkilönostinten kansainvälisillä markkinoilla. Pääset toimialan näköalapaikalle, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja olla mukana rakentamassa kasvutarinaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa VP, Sales and Marketing Jori Mylläri puh. 050 3705 838 ke 10.8. ja ti 16.8. klo 14-15. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteeseen jori.myllari(a)avanttecno.com tai hae LinkedInin kautta 21.8.2022 mennessä.

Katso YouTube-kanavaltamme mitä asiakkaamme sanovat meistä.