Täydellinen henkilönostin puunhoitoon

Ketteryys ja helppo liikuteltavuus ovat ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia puunhoidossa käytettäville työkoneille – ilman niitä ainoaksi vaihtoehdoksi jää puuhun kiipeäminen.

Luxemburgilainen puunhoitoyritys Gaart & Beem kyllästyi kiipeilyyn. Niin yksityisasiakkaita kuin kunnallisia toimijoitakin palvelevalla yrityksellä oli tarve nostimelle, joka mahtuu kulkemaan ahtaistakin raoista. He ratkaisivat kiipeily- ja työturvallisuusongelmansa hankkimalla Leguan 190:n, johon he ovatkin olleet äärimmäisen tyytyväisiä.

Puunhoitotöissä tulee olla varautunut monenlaisiin tilanteisiin, jotta työ saadaan tehdyksi turvallisesti ja säällisessä ajassa.

– Ennen kuin hankimme Leguan 190:n, jouduimme usein kiipeämään puihin, koska työkoneillamme ei päässyt riittävän lähelle työstettävää puuta, Gaart & Beemin toimitusjohtaja Vincent Piaia kertoo.

Leguan 190 on suosittu henkilönostin puunkaato- ja hoitotehtäviin katujen varsilla ja pihoissa

Investointia Leguan 190:een helpotti aiempi kokemus Avant Tecno -konsernista – Gaart & Beemillä oli jo vanhastaan käytössä Avant-kuormaaja. Itse kuormaajan lisäksi myös paikallisen Avant Machinery -jälleenmyyjän henkilöstö teki vaikutuksen Piaiaan.

– Avant Machineryn väki on erittäin ystävällistä, pätevää ja avuliasta, hän jatkaa.

Asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön belgialaisen maahantuojan Avant Machineryn kanssa

Joustavasti perille kohteeseen

Kompaktit Leguan-nostimet liikkuvat ketterästi, ja ne on helppo ajaa perille kapeitakin väyliä pitkin. Tämä vähentää työn aloittamiseen kuluvaa aikaa kohteessa.

– Leguan 190:n joustavuus mahdollistaa meille hyvin monenlaisia uusia käyttökohteita, Piaia kertoo innostuneesti.

Lisäksi Leguan 190 on tehnyt puunhoitotehtävistä suoraviivaisempia, turvallisempia ja ylipäätään helpompia.

– Se on täydellinen kone työhömme. Leguanin ansiosta meidän ei enää tarvitse kiipeillä puihin, ja työn fyysinen kuormittavuus on laskenut, Piaia summaa.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.