Uusi Leguan 225 kurottaa seuraavalle tasolle

Leguan Lifts lanseeraa suurimman nostinmallinsa, joka on suunniteltu etenkin ulkotöihin ja haastaviin maasto-oloihin. Leguan 225:n ominaisuuksissa ja suunnittelussa on huomioitu käyttäjien toiveet ja puunhoitoalan vaatimukset. Uusi Leguan-malli soveltuu täydellisesti myös kiinteistönhoitoon, asennustöihin, rakennustyömaille ja vuokrakäyttöön.

Leguan 225 on pitkäjänteisen käyttäjäkeskeisen tuotekehityksen tulos. Siinä on aiempiin malleihin verrattuna nopeampi puomiston hydrauliikka, korkeampi työskentelykorkeus sekä kattavampi sivu-ulottuma. Lisäksi nostimen kaikki hydrauliikkaletkut ja komponentit on koteloitu uuden puomirakenteen sisälle, ja panssaroitu tela-alusta varmistaa luotettavan ajon haastavissakin maastoissa.

Tukijalkojen automaattitasaus, edistynyt telasto ja matala painopiste takaavat, että Leguan-nostimet palvelevat luotettavasti kaltevilla ja epätasaisilla alustoilla. Leguan 225:n parannellut ajo-ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan kääntymisen korkeissakin nopeuksissa sekä pehmeän ajotuntuman myös nostimen korista ohjattaessa.

Leguan 225 on luokkansa käyttäjäystävällisin henkilönostin intuitiivisen joystick-ohjauksen ja puomiston asentojen älykkäiden pikakomentojen ansiosta. Kehuttu Leguan-huoltonäyttö, kattava asiakaspalvelu ja myynninjälkeinen tuki varmistavat, että Leguan 225 jatkaa Leguan-nostinten menestystarinaa.

Uutuusmallin kuljetus on vaivatonta Euroopan markkinoilla saatavilla olevalla Leguan-peräkärryllä. Leguan 225 esitellään ensi kertaa Münchenin Bauma-messuilla 24.–30. lokakuuta.