Leguan Lifts vahvistaa vientiä Baltiaan – Uusi kumppanuus Equipment Providerin kanssa

Otsikkokuva: Edijs Utmans, Equipment Providerin myyntiprojektipäällikkö

Kotimainen henkilönostinten edelläkävijä Leguan Lifts vahvistaa vientiään Baltian maihin

Leguan Lifts on solminut Latviaa ja Liettuaa koskevan jakelusopimuksen latvialaisen Equipment Providerin kanssa. Equipment Provider on hiljattain perustettu yritys, joka edustaa OEM-valmistajia koko Baltian alueella.

Equipment Provider on erilaisten laadukkaiden työkoneiden asiantuntija, jonka missio on vastata vaihteleviin asiakas-, vuokra- ja loppukäyttäjätarpeisiin juuri oikeilla koneilla ja työvälineillä. Latvian Riikassa päämajaansa pitävä Equipment Provider kasvattaa markkina-asemaansa Baltian alueella ja on parhaillaan laajenemassa Vilnaan sekä Tallinnaan. He työskentelevät tiiviisti Storent-vuokrayrityksen kanssa, joka hankki aiemmin keväällä kuusi uutta Leguan-nostinta Riikaan.

”Meillä on ollut vahva jalansija Virossa ja Puolassa jo vuosien ajan. Olikin vain ajan kysymys, kunnes löydämme oikean kumppanin Latvian ja Liettuan markkinoilta. Equipment Providerin tiimi koostuu raudanlujista ammattilaisista ja heillä on kattavat verkostot. Uskon, että tämä kumppanuus tulee olemaan erittäin hedelmällinen molemmille osapuolille”, Leguan Liftsin vientimyyntipäällikkö Hugues Lambert pohtii.

Myyntikoulutusta Storentin tiloissa Latviassa. Etualalla Hugues Lambert, Leguan Lifts
Teknistä koulutusta Storentin tiloissa Latviassa

Kansainvälinen Leguan-perhe on kasvussa

Leguan Lifts on tehnyt merkittäviä panostuksia myyntikanaviensa ja kumppaniverkostonsa kehittämiseen Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa viimeisten kolmen vuoden aikana. Avant Tecno Groupiin kuuluvan Leguan Liftsin viennin kasvu on ollut mahdollista nopeasti kasvavan jakelijaverkoston ansiosta. Kansainvälinen Leguan jakelijaverkosto keskittyy palvelemaan mm. puunhoito-, vuokraamo-, kunnossapito- ja rakennusalan tarpeita.

Viimevuotisen tuotantouudistuksemme ansiosta voimme nyt ottaa uusia kumppaneita osaksi Leguan-perhettä. Olemme aina kiinnostuneita kumppaneista, joilla on motivaatio, keinot ja valmiudet ryhtyä jälleenmyymään laadukkaita henkilönostimia, jotka on suunniteltu pärjäämään kaikissa oloissa ja ympäristöissä,” Hugues Lambert summaa.

Uusi Leguan 225 toimitettu Equipment Providerille

Lue lisää Equipment Providerista tai Leguan Liftsistä.

Leguan Lifts kasvattaa jatkuvasti jälleenmyyjäverkostoaan. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut myynti- tai vuokraamoyhteistyöstä.